Avantaje ale pantofilor fara toc

Avantaje ale pantofilor fara toc

Monday, May 23, 2016 0 comment(s)

Pantofii cu toc sunt eleganti, sexy, sylish si completeaza cu succes o tinuta feminina insa look-ul nu este totul!

Daca esti o persoana activa, cu siguranta in garderoba ta predomina incaltamintea comoda. Iata cateva avantaje ale pantofilor fara toc:

1 Sunt practici

Pantofii fara toc nu sunt neaparat sexy (desi exista modele care incalca aceasta regula), insa sunt extrem de practici! Poti sa faci orice cand ii porti! Pantofii cu toc nu sunt prea confortabili cand stai la birou o zi intreaga, cand ai de mers pe jos, cand te joci cu copiii sau vrei sa faci cumparaturi...

2 Sunt confortabili

Intotdeauna e de preferat sa alegi sa te simti confortabil in devafoarea pantofilor care iti dau dureri de picioare si in care nu te simti bine, pe care este de preferat sa-i lasi pentru ocazii speciale.

3 Poti sa parcurgi distante lungi pe jos

Daca iti place sa mergi pe jos si vrei sa iti mentii tonusul si buna dispozitie, este de preferat sa optezi pentru pantofi fara toc. Picioarele tale vor fi odihnite seara.

4 Mai putine probleme cu picioarele, genunchii, spatele

Pantofii cu toc duc, in timp, la probleme de sanatate. Te pot durea calcaiele, genunchii, spatele, pentru ca te fac sa pasesti intr-un anumit fel, nenatural pentru corpul tau.

Desigur, nimeni nu dezvolta probleme cu picioarele daca poarta pantofi cu toc la ocazii, de aceea este indicat sa alternezi incaltamintea cu toc cu cea fara toc.

5 Sunt mai siguri

Pantofii fara toc sunt mai siguri, mai ales atunci cand sofezi. De aceea, daca obisnuiesti sa conduci, este indicat sa ai in masina o pereche de pantofi fara talpa pe care sa-i folosesti cand esti la volan.

6 Iti dau un look relaxat

Unele tinute sunt indicate pentru pantofii fara toc. Daca vrei sa ai un look sport, casual, opteaza pentru pantofi fara toc. De asemenea, pantofii Oxford sau balerinii pot fi purtati cu succes la o tinuta mai eleganta si te vei bucura de comoditatea lor pe parcursul intregii zile.